VP6300 Handstick vacuum cleaner 5in1 ULTIMATE Complete Pro 25,9 V

Tyčový vysavač 5v1 Ultimate Complete Pro 25,9 V Concept VP6300 se sací silou 28 kPa patří mezi naše nejvýkonnější tyčové vysavače. Disponuje stanicí s automatickým vysypáváním zásobníku, UVC turbokartáčem, výkonným BLDC motorem, teleskopickou trubkou, flexi ohebným kloubem a bohatým příslušenstvím. Dokáže vysávat, vytírat a dezinfikovat. Stanice je vybavena slotem pro nabíjení náhradní baterie.

Producer
Vacuum cleaners
Code: VP6300
Contact us
 

    Product details

    Tyčový vysavač 5 v 1 Ultimate Complete Pro 25,9 V Concept VP6300

    UVC turbokartáč

    Automatické vysypávání

    Teleskopická trubka


    Balík služeb ZDARMA

    Nákupem tohoto vysavače do 31.12.2024 získáváte možnost využít akce Garance 60 dní na vyzkoušení a 7 let záruka na BLDC motor. Nový vysavač si můžete otestovat v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Pokud s ním nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze. Pokud si vysavač ponecháte, získáte prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let.

    Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Multifunkční tyčový vysavač, který se přizpůsobí každému uživateli

    Tyčový vysavač 5 v 1 Ultimate Complete Pro 25,9 V Concept VP6300 je maximálně všestranný model, který se přizpůsobí potřebám doslova každého uživatele. Nabízí široké příslušenství, ze kterého si sestavíte vysavač přesně podle svých aktuálních potřeb. S tyčovým vysavačem VP6300 můžete vysávat, vytírat i dezinfikovat pomocí UVC světla. Je vhodný do domácností s dětmi, zvířecími mazlíčky i alergiky. Snadno si poradí s úklidem veškerých podlah, schodů, interiéru auta, špatně dostupných míst a prostor bez dosahu elektrické zásuvky.

    Automatická vysýpací stanice zajistí rychlé a hygienické vyprazdňování zásobníku

    V okamžiku aktivovaného režimu AUTO vysavač automaticky vyprázdní prach a špínu z nádobky do sáčku umístěného uvnitř stanice, čímž minimalizuje nutnost ručního vyprazdňování. Tento systém zvyšuje uživatelský komfort a minimalizuje rozptylování nečistot zpět do vzduchu. Prachový sáček s kapacitou 3 l poskytuje vysavači dlouhodobý bezúdržbový provoz. Kromě vyprázdnění zásobníku se vysavač ve stanici také automaticky nabije.

    Nejvýkonnější tyčový vysavač s BLDC motorem

    Tento model s příkonem 500 W a sací silou 28 kPa patří mezi naše nejvýkonnější tyčové vysavače. Skvěle si poradí s vysáváním koberců i zvířecích chlupů z čalounění. Je osazen digitálním bezkartáčovým BLDC motorem, který nabízí řadu výhod. Podílí se na vysokém sacím výkonu a současně je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory. Chcete-li se dozvědět o BLDC motoru více, přečtěte si náš článek "BLDC motor a jeho výhody".

    UVC lampa zahubí bakterie a další mikroby

    Vysavač je opatřen malým turbokartáčem s UVC lampou, díky které dosáhnete zdravějšího a čistšího prostředí pro své nejbližší. Během úklidu vysílá ultrafialové záření, které spolehlivě ničí až 99,9 % virů, bakterií, plísní, mikroorganismů a roztočů, u kterých navíc poškozuje jejich schopnost množení. To vše bez použití chemických prostředků, takže je vhodný pro alergiky a astmatiky. Pro maximální efektivitu úklidu je tato hubice opatřena vlastním pohonem. Využití nalezne nejen na matracích a čalounění, ale také na ložním prádle, kobercích i tvrdých podlahách. Turbokartáč s UVC lampou je také skvělým příslušenstvím pro každého majitele domácího mazlíčka.

    Vysává a vytírá v jednom tahu

    S tyčovým vysavačem Ultimate Complete Pro VP6300 vysajete i vytřete veškeré tvrdé podlahy jedním tahem, takže úklid zvládnete za polovinu času. Stačí naplnit nádržku destilovanou vodou a nasadit ji na hubici turbokartáče. Čisticí textilii lze snadno sundat a vyprat v pračce.

    Přizpůsobí se výšce každého uživatele

    Tyčový vysavač Concept VP6300 se přizpůsobí potřebám a výšce každého uživatele. Je osazen teleskopickou tyčí, která umožňuje nastavení délky v rozmezí od 95 do 117,5 cm. Délku vysavače můžete prodloužit také pomocí ohebného nástavce, díky kterému dosáhnete celkové výšky až na 135 cm, takže získáte lepší dosah a pohodlně uklidíte např. pod stropy nebo mezi nábytkem.

    Flexibilní ohebný kloub nabízí až dvojnásobný dosah pod nízkým nábytkem

    Velkou předností tyčového vysavače VP6300 Ultimate Complete Pro je umístění ohebného kloubu v horní části prodlužovací trubky. Díky tomu nabízí až dvojnásobný dosah pod nízkým nábytkem a v dalších těžko dostupných místech oproti modelům s ohebným kloubem umístěným ve středu trubky. Bez námahy a ohnutých zad s ním pohodlně vysajete veškeré stísněné prostory, kam byste se s běžnými modely jen těžko dostávali.

    Na všechny druhy povrchů

    V základní výbavě vysavače jsou 2 kartáče, které můžete měnit v závislosti na vysávaném povrchu. Carpet kartáč je tvořený kombinací štětin a gumových lamel a je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Pokud ve vaší domácnosti převládají tvrdé podlahy, zvolte HardFloor kartáč. Díky měkkému povrchu se speciálními vlákny je velice šetrný k vašim podlahám a dokáže zachytit až 3x více nečistot včetně miniaturních částic. Pro zachování vysoké účinnosti vysávání doporučujeme kartáče pravidelně kontrolovat a čistit.

    Vyjímatelná baterie s kapacitou 2500 mAh

    Tyčový aku vysavač VP6300 vám poskytne naprostou volnost pohybu. Během práce vás nebude obtěžovat žádný kabel, takže můžete uklízet bez omezení. V těle vysavače je umístěna vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, která se vyznačuje velkou výdrží a dlouhou životností. Na jedno nabití můžete uklízet až 45 minut (v režimu MIN), takže s ním pohodlně vysajete celý byt. Vysavač můžete nabíjet dvěma způsoby: samostatně připojením napájecího adaptéru přímo do těla vysavače nebo přes stanici, která navíc disponuje slotem pro nabíjení náhradní baterie. Plné dobití trvá 4 hodiny.

    3 režimy vysávání

    Vysavač disponuje 3 režimy, které můžete měnit podle typu vysávaného povrchu. Nízký výkon je vhodný na tvrdé a málo znečištěné podlahy, vysoký na velké množství nečistot a úklid koberců. Na digitálním displeji vidíte zvolený režim i aktuální stav baterie v procentech. Nechybí ani indikátor plné prachové nádoby a zaseklého kartáče.

    Ruční vysavač pro drobný úklid v domácnosti i v autě

    Tyčový vysavač Ultimate Complete Pro Concept VP6300 disponuje odnímatelnou ruční jednotkou, kterou oceníte především při drobném úklidu. Díky praktickému příslušenství v podobě štěrbinové hubice a hubice s kartáčkem uklidíte pohovku, kuchyňskou linku nebo třeba klávesnici. Využít můžete také ohebnou flexibilní hadici, se kterou se lépe dostanete do každého úzkého a těžko přístupného místa a ideální je také pro úklid auta.

    Technické parametry:

    • 5 v 1: tyčový vysavač, ruční vysavač, mop, UVC sterilizátor, funkce automatického vysypávání
    • Sací síla: 28 kPa
    • BLDC motor
    • 3 pracovní režimy: nízký, střední, vysoký
    • Multifunkční stanice s prachovým sáčkem o objemu 3 l
    • Nabíjecí kontakty součástí konstrukce
    • Slot pro nabíjení náhradní baterie (můžeme nabíjet vysavač a zároveň druhou baterii)
    • Kapacita nádoby na prach: 680 ml
    • Kapacita nádoby na vodu: 240 ml
    • Vyjímatelná Li-Ion baterie, 2500 mAh
    • Napětí akumulátoru: 25,9 V
    • Max. doba vysávání: 45 minut (v režimu MIN)
    • Doba nabíjení: 4 h
    • Indikátor stavu baterie (v procentech)
    • Teleskopická trubka
    • Velký turbokartáč
    • HEPA filtr H13
    • Příkon: 500 W
    • Hlučnost: <80 dB
    • Barva: černá

    Příslušenství:

    • Flexibilní ohebný nástavec v horní části vysavače = až 2x větší dosah pod nízkým nábytkem oproti běžným flexi trubkám
    • UVC malý turbokartáč
    • HardFloor kartáč
    • Carpet kartáč
    • Mopovací modul
    • Čisticí textilie
    • Ohebná flexi hadice
    • Štěrbinová hubice
    • Štěrbinová hubice s kartáčkem
    • Napájecí adaptér

    Product manager:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Send info

    Enquiry to product

    Your e-mail
    Enquiry

    Parameters

    Adaptér 1
    Barva černá
    Doba nabíjení (h) 4
    Doba provozu (min) 45
    Hloubka (cm) 41
    Hlučnost (dB) 85
    Hmotnost (kg) 9,58
    Kartáč na zvířecí chlupy ANO
    Kontrolka baterie ANO
    Krátká štěrbinová hubice ANO
    LED osvětlení ANO
    Na čalounění ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Nabíjecí stojan ANO
    Objem nádoby na prach (ml) 680
    Objem nádoby na vodu (ml) 240
    Ohebná hubice do auta ANO
    Pro alergiky ANO
    Příkon (W) 500
    Režimy vysávání (počet) 2
    Sací síla (Pa) 28 000
    Šířka (cm) 24,5
    Štěrbinová hubice 2 v 1 ANO
    Typ baterie Li-Ion
    Typ filtru HEPA13
    Typ motoru BLDC
    Výška (cm) 98,5

    Advantegeous products

    ZK5001 Smart sonic toothbrush with USB charging travel case PERFECT SMILE, black

    Sonický zubní kartáček Concept ZK5001 dosahuje 40 000 kmitů/min. a je vybaven chytrým cestovním pouzdrem s nabíjením. Na jedno nabití vydrží až 1 měsíc běžného používání. Nabízí 5 režimů, 2 vyměnitelné hlavice a možnost propojení s mobilní aplikací.